OVER A DOG'S PURPOSE

Achter a dog's purpose hondenbadjassen, sta ik, Cyntina en mijn 2 enthousiaste viervoeters!

Ik ben 31 jaar en woonachtig in Herzele, België.

In juli 2017 mocht ik samen met mijn vriend onze eerste puppy verwelkomen, een kortharige weimaraner Qito. Niet veel later, in augustus 2018 om exact te zijn, kwam onze tweede puppy thuis, een langharige weimaraner Riley. 

Door deze twee - zeer enthousiaste - mannen kwam a dog's purpose hondenlijnen tot stand. Ik heb verschillende leibanden versleten zowel bij het trainen (gehoorzaamheid en jachtafrichting) als bij het gebruik van leuke wandelingen en daguitstapjes. Of ik vond een leiband niet goed in de hand liggen of ik vond ze gewoon niet uniek genoeg. Uiteindelijk door zelf uit te testen met verschillende touwen, heb ik de ideale combinatie gevonden. Daarnaast ben ik ook gestart met het maken van hondenbadjassen. Persoonlijk vind ik dit een must have item voor iedere viervoeter die zich graag nat en vuil maakt, of die regelmatig eens een douche nodig heeft. Of gewoon na een koude wandeling of training, de badjas is ideaal om in de auto of thuis terug op te warmen en de spieren warm te houden. 

De tijd vliegt en ondertussen heb ik in mei 2024 beslist om enkel door te gaan met de badjassen. Op regelmatige basis zullen er ook nog eens luxe dekentjes online komen. 

Veel plezier op mijn webshop en contacteer me gerust indien je vragen zou hebben.

Vele groetjes,
Cyntina 

 

 

© 2019 - 2024 A dog's purpose | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel